Klimatförändringar – också med oss!

Förra sommaren var väldigt varm och torr, vi kan alla se effekterna av det. Just nu är den så kallade medeljordtemperaturen cirka 15 grader. Tio till femton grader mer och det finns inget liv på jorden. Varför filosoferar rörrensningsexperter om klimatförändringar och global uppvärmning? Nåväl, förutom att alla borde oroa oss, påverkar miljöskyddet också våra vattenresurser, vattenförsörjning och föroreningar. Ett blockerat avlopp kan också påverka klimatet.

Täppta avlopp – Skadad vattencykel

Vi människor är bortskämda, men skulle kunna klara oss utan mycket, men definitivt inte vatten! Vatten ensamt räcker inte – det måste vara dricksvatten. Vattenkvalitet och vattenbehandling och lagring är av stor betydelse för människans överlevnad. Fler och fler ignorerar denna aspekt, vilket också leder till blockeringar i våra grundrör. Om grundvattnet är förorenat eller orent påverkar det oss alla, för du lever också av det. Täppta avlopp kan också vara en anledning till kontamineringen av huvudrören. Täppta avlopp får mer smuts och bakterier i vattnet.

Rengöring av rör – service och råd

Täppt avlopp? Inga problem – vi är alltid där för dig! Vår personal står till din förfogande dag och natt för att hjälpa dig inte bara att rensa rörstoppningar utan också för att ge dig råd om vidare användning, användning och skötsel av dina avlopp. Naturligtvis uppmärksammar vi också miljövänliga aspekter.

Kontakta oss som din rörmokare i Stockholm!