Rörmokare Stockholm

Rörmokare Stockholm: avloppet i duschen eller vid handfatet är blockerat och vattnet rinner inte längre? Toaletten slösar bort flera liter vatten varje dag? Kranen droppar ibland? Det finns bara en lösning för detta: kontakta oss som din rörmokare i Stockholm.

Pålitlig rörmokare Stockholm

Som rörmokare är vi där för dig dygnet runt när det gäller avloppsrening eller avloppsrehabilitering, rörstoppning eller rörrengöring i och runt Stockholm. Vi vill alltid att du som kund ska vara hundra procent nöjd. Har du vattenskador i din lägenhet eller i ditt hus? Förlorar ditt värmesystem tryck? Ring oss! Vi hittar läckan omedelbart, utsätter det skadade området exakt och billigt och reparerar den defekta linjen. Vi torkar fuktiga väggar och golv samtidigt.

Din rörrensare i Stockholm

Vi erbjuder rörstädning till rimliga priser. Ankomst och avgång gratis! Rättvis prissättning och kostnadsöppenhet är lika viktiga för oss som för dig.
Vid långtidsarbete kommer vi att förbereda ett bindande erbjudande för dig i förväg. Vi skulle gärna ge dig information i detalj, kontakta oss!